Kommentarer från kunder

Nedanstående kommentarer är översätta från Engelska.

" Ville bara lämna en kort kommentar om att vi hade det mycket trevligt på vår semester i lägenheten, allt gick mycket bra och det är suveränt att ert kontor ligger så centralt. Vi hoppas återvända i sep/okt och kommer kontakta er igen för framtida bokningar. Bästa hälsningar, "
George, mars 2012

" Tack så mycket för en suverän semester, vi har varit i Nerja några gånger och vi kommer använda ert företag igen och kommer även rekommendera er. Lägenheten höll en hög standard och det gick mycket smidigt att få och lämna tillbaka nycklarna. Hälsningar "
Pat, mars 2012

" Jag ville bara tacka för den ljuvliga lägenheten som vi hyrde från er under nyårshelgen, och även för solskenet som höll i sig hela veckan. Det var toppen. Ser fram emot fler bokningar med er i framtiden. Tack och ha det bra, "
June, januari 2012

" Vi hade en ljuvlig tid, tack. Vi avgudade området och kommer definitivt komma tillbaka.… Jag var väldigt imponerad med er service och hur snabbt det gick för er att ordna allt, särskilt med tanke på att jag bokade i sista minuten. Tack till alla inblandade som jobbar för er. Jag skulle rekommendera er för andra. Tack igen. Bästa hälsningar, "
VirginiaSkoyles, november 2011

" Vi hade det återigen jättebra i Nerja och boendet var fantastiskt. Tack återigen för er suveräna service och vi hoppas komma över igen nästa år. Hälsningar, "
Suzanne, John och Matthew, oktober 2011

" Ni har alla varit väldigt hjälpsamma sedan vi bokade och vi är väldigt tacksamma. Med er känsla för service i åtanke så skulle jag sannerligen rekommendera er. J Tack för er hjälp. "
Caroline, september 2011

" Vi hade en av de mest avslappnande och trevligaste ledigheterna på flera år. Huset såg väldigt bra ut i er video men var ännu bättre när vi väl var på plats. Det bekväma läget, avskildheten, utsikterna, poolen och boendet var precis vad doktorn hade ordinerat och det var ett väldigt tryggt ställe för våra barn också. Vänliga hälsningar, "
Neil, augusti 2011

" Det mousserande vinet som väntade på oss när vi anlände var en snygg gest. Vi kommer definitivt höra av oss igen. Resten av familjen älskade lägenheten också. Den var så central och modern. Tack "
Grainne, augusti 2011

" Tack! We hade en underbar tid på Capistrano Playa och i den underbara lägenheten. Bästa hälsningar "
Marie, juli 2011

Hitta bostad
Ingen tid över att söka efter bostad? Vi gör det åt dig! Allt du behöver göra är -
Att ange vad du letar efter >>
Kommentarer
Se vad våra kunder har att säga om oss och våra hus för uthyrning, och hur de gillade semestern i Nerja.
Uthyrnings-kommentarer >>
Nerja med omnejd
Läs mer om Nerja och vad orten har att erbjuda, samt Frigiliana, Torrox, etc.
Bästa stället på kusten >>
Extratjänster
Ta fördel av våra tilläggstjänster under semestern.
Utflykter, etc >>
Spanska fastigheter.


Property for sale in Nerja.

Nerja property for sale >>
© nerja-uthyrning.se All Rights Reserved.